Nyír rétegelt lemez - IF20 BB/CP (152,5x152,5 cm)

Az IF20 BB/CP (152,5×152,5 cm) méretű nyír rétegelt lemez kiváló választásnak bizonyul olyan környezetekben, ahol szilárd alapanyagra van szükség, ugyanakkor az anyag költséghatékony megoldása is fontos szempont. Ezen felül, a nyír rétegelt lemez rendkívül sokoldalú, így számos területen alkalmazható.

Ütésállóság és esztétikum: Nyír furnérlap a minőség jegyében

A nyír rétegelt lemez, más néven nyír furnér lap, egy fahelyettesítő alapanyag, mely a megjelenés és a funkcionalitás terén is kiváló teljesítményt nyújt. Felülete igényes megjelenésű, mely a nyírfából eredő karakteres rajzolatot hordozza magán. Emellett rendkívül jó hajlító szilárdsággal rendelkezik, így számos tervezési és építészeti feladatban biztosítja az optimális teljesítményt.

Népszerűség és elterjedtség: A hazai piac klasszikusa

A nyír rétegelt lemez a hazai piacon már régóta ismert és elismert termék. Klasszikus jellege és nagy táblamérete miatt népszerű választásnak számít a vásárlók körében. Rugalmasan alkalmazható és széles körű felhasználhatósága révén szinte minden olyan projektben helyt áll, ahol szilárd és esztétikus alapanyagra van szükség.

Kiváló alternatíva: Tömör fa lemez olcsóbban

A nyír rétegelt lemez remek alternatívája a tömör falemeznek, ugyanakkor jelentős anyagi megtakarítást is eredményezhet. Mintha tömör fa lemezt választanánk, azonban sokkal kedvezőbb áron. Beltéri felhasználásra kifejezetten ajánlott, hiszen megőrzi a nyírre jellemző rajzolatot és megjelenést.

Széles méretválaszték: Rugalmas megoldások minden projekt számára.

A nyír rétegelt lemez széles méretválasztéka lehetővé teszi, hogy minden egyes projekt specifikációinak megfelelően válasszuk ki az ideális méretet és vastagságot. A 3,0 mm-től 18,0 mm-ig terjedő skálán kiváló rugalmasságot biztosít az építészeti tervezés és a különböző felhasználási területek számára

Hol használjunk nyír rétegelt lemezt?

Ideális választás olyan helyzetekben, amikor az előírás szerint szilárd alapanyagra van szükségünk, ugyanakkor a tömör falemeznél olcsóbb lehetőséget kell találnunk.

A nyír rétegelt lemez vagy nyír furnérlap fahelyettesítő alapanyag, melynek felülete igényes megjelenésű (nyír rajzolatú) és jó a hajlítószilárdsága is.

A hazai piac egyik klasszikus terméke, táblaméretének köszönhetően népszerű, elterjedt alapanyag a vásárlók körében.
A nyír rétegelt lemez kiváló választás, ha fából készült lemezre van szükségünk, de jelentősen olcsóbban akarunk vásárolni. Mintha tömör fa lemezt vennénk. Használatát elsősorban beltérre javasoljuk. Felülete szép, megőrzi a nyírre emlékeztető rajzolatot. A táblaméretének köszönhetően igen kedvelt anyag.