Bardoline Classic

A Bardoline Classic egy színes tető- és falburkoló bitumenes zsindely. Gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni, mivel telepítése és kezelése egyszerű, ebből kifolyólag változatos helyzetekben felhasználható fedőburkolat.

Az egyes zsindely elemek üvegfátyol erősítéssel, tapadásgátló homokréteggel és vízzáró bitumenes réteggel rendelkeznek. Az öntapadós csík segítségével gyorsan és egyszerűen lehet telepíteni, a színes ásványi zúzaléknak köszönhetően pedig esztétikusan fest, és ellenáll az idő vasfogának is.

A Bardoline zsindelyekre a gyártó tíz éves vízzárósági garanciát vállal, melynek feltétele a kivitelezési útmutató utasításai szerinti telepítés. A zsindely alá nem jut be sem a víz, sem a hó, sem a por, ráadásul lépés- és jégverés-álló is. Magas az UV ellenállósága is, ráadásul ha a megfelelő módon telepítették, a szél sem tudja megbontani.

A plasztomerbitumen hideghajlíthatósága akár -10 Celsius fokig is megmarad, ráadásul fontos kiemelni, hogy hőállósága +110 °C! A végzett munka közben kevés hulladék képződik és alátétfólia sem szükséges ahhoz, hogy pormentes tetőteret alakítsanak ki.

Nagyon fontos, hogy a Bardoline zsindelyeket száraz körülmények között, hőtől, esőtől és nedvességtől, illetve UV sugárzástól védett helyen kell tárolni!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve