Szigetelő anyagok, fóliák

A választékunkban megtalálható szigetelő anyagok és fóliák segítségével megfelelő hő- és nedvesség szigetelést alakíthat ki az építkezés során. A jól kialakított, szigetelt tető és födém segít abban, hogy energiát spóroljon meg. Az épület gazdaságosabban fenntartható lesz (például barátságosabb fűtésszámlákat kap majd), és sokkal kényelmesebbé, otthonosabbá is válik majd.

A megfelelő hőszigetelés, víz- és párazárás nagyon fontos részét képezi az építési vagy a felújítási munkálatoknak; a korszerű építkezés egyik alapját jelentik. Utólagosan jóval problémásabb és költségesebb lehet elvégezni ezeket a feladatokat! A szigetelőanyagok viszonylag gyorsan visszahozzák az árukat, ha az energiatakarékosságot és a környezetvédelmi szempontokat vesszük figyelembe.

Kínálatunkban üveggyapot szigeteléseket és tetővédő fóliákat is talál, melyekkel csökkentheti a hőveszteséget és a nedvesség mértékét, illetve védekezhet a bejutó csapadék, lecsapódó pára ellen is. Célunk az, hogy az építkezéshez szükséges összes alapanyagot és eszközt megtalálja, beleértve a többféle vastagságban és alapanyaggal elérhető szigetelőanyagokat, alátétfóliákat is a különböző kialakítású tetőkhöz, födémekhez is.