Csúszásmentes rétegelt lemez - BFU100 120/120 G (125x250 cm)

Változatos célokra használható csúszásmentes rétegelt lemez – BFU100 120/120 G

A csúszásmentes rétegelt lemez beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas: sokoldalú, megbízható, biztonságos és tartós alapanyag. Elsődlegesen járófelületek kialakítására javasoljuk ezt alapanyagot, ahol sokat mozognak, vagy más mechanikai jellegű igénybevétel éri majd.

Faipari eljárásokkal munkálható meg: Fúrható, fűrészelhető kialakítású, így számos különböző célra alkalmazható. Készülhet belőle lépcső, színpadburkolat, emelvény, átjáró vagy járda padlózata, de akár teraszburkolatnak sem utolsó. Gyakran teherautók platójára szerelik fel burkolatként, mert védi a rakományt, a platót és sérülés vagy elhasználódás esetén könnyen, olcsón cserélhető. Nem csak a rakomány mozgását csökkenti, hanem a rakodás biztonságát is elősegíti.

Nedvesen is biztonságos a használata, mivel egyik oldala csúszásmentesített, másik oldala vízzáró réteggel lett ellátva. További felületkezelési beavatkozást nem igényel.

Általános pozitív tulajdonságai közé tartozik a hajlékonysága, jó teherbírása (mely függ a vastagságától és anyagától), könnyű súlya, illetve hogy nehezen törik vagy repedezik.

Kínálatunkban 9 millimétertől 24 milliméterig érhetők el csúszásmentes rétegelt lemezek, melyek változatos célokra használhatók fel.