Zsindely kiegészítők

Zsindely kiegészítőink lehetővé teszik, hogy tetője sokáig igényes megjelenésű, ellenálló és biztonságos maradjon. A zsindelyfedés munkálatai során nagyon fontos a legjobb kiegészítők kiválasztása.

A hosszúéletű zsindelytető titka:

  • Alátéttakaró lemez
  • Vápatakaró lemez
  • Gerincszellőző
  • Hófogó

Az alátéttakaró lemez biztonságossá és ellenállóvá teszi a tetőt, védelmet nyújt a felverődő víz, a szél és esővíznyomás, hó, kapilláris vízszivárgás ellen.

A vápatakaró lemez erős, rugalmas és szép küllemű tetőfedő alapanyag, amely nem csak a zsindelyes tetőfedés esetén hasznos, hanem zsindellyel borított tetővel szomszédos lapostetőkön is alkalmazható.

A gerincszellőző egyenletes, folyamatos szellőzést biztosít a tető számára, így elkerülhető a hirtelen hőmérsékletváltozás és a lecsapódó pára következtében fellépő tetőkárosodás. A szellőzők segítségével a tető lassabban öregszik el, sokáig megőrzi minőségét.

A hófogó szerepe leginkább a téli időszakban jelentős, amikor is védi a lepotyogó hótömegtől az épület alatt tartózkodókat, ezáltal több kellemetlen helyzetet és balesetet segít elkerülni.

Termékeink között találhat például alátét- és vápatakaró lemezeket, illetve gerincszellőzőket is.