Nyír vízálló rétegelt lemez - BFU100 BB/CP (125x250 cm)

Az 125×250 cm-es méretű nyír vízálló rétegeltlLemez – BFU100 BB/CP az ideális választásnak bizonyul bútorok készítéséhez és belsőépítészeti munkálatokhoz egyaránt. Egyszerű megmunkálhatósága és sokoldalúsága révén széles körben felhasználható, miközben rendelkezik vízálló és főzésálló tulajdonságokkal is.

Megmunkálhatóság és alkalmazhatóság

A nyír vízálló rétegelt lemez könnyen megmunkálható és előkészíthető, így ideális választás olyan projektekhez, ahol gyors és hatékony munkavégzésre van szükség. A lemez ragasztható, csavarozható, szögelhető, és bármilyen fa felületkezelő anyaggal (pác, lakk, lazúr, festék) könnyedén és tartósan bevonható. Ezen felül, a vízálló tulajdonságoknak köszönhetően nem csupán beltéri, hanem kültéri projektekben is kiváló teljesítményt nyújt.

Tartósság és esztétika

A BFU100 BB/CP minősítésű nyír vízálló rétegelt lemez rendkívül tartós anyag, melynek köszönhetően hosszú élettartammal bír mind beltéren, mind kültéren. Semleges, mégis igényes megjelenése bármilyen térben jól mutat, így bútorokhoz, falburkolatokhoz és egyéb belsőépítészeti elemekhez is kiváló választásnak bizonyul.

Rugalmas tervezési lehetőségek

A nyír vízálló rétegelt lemez elérhető különböző vastagságokban, így lehetőség van a projekt specifikációinak megfelelő méret kiválasztására. A 4,00 mm-től 24,00 mm-ig terjedő skála rugalmas tervezési lehetőségeket biztosít, így minden projekt egyedi igényeinek megfelelően alkalmazható.

Egyszerű, ámde sokrétű megmunkálhatóság – ezt tudja a nyír vízálló rétegelt lemez.
A nyír vízálló rétegelt lemez kiváló választás bútorok készítéséhez és belsőépítészeti munkálatokhoz is. Egyszerű megmunkálni és előkészíteni.

Nem csak víz-, hanem főzésálló tulajdonságokkal is bír. Tartósságának köszönhetően kültérben és beltérben is alkalmazható, semleges, de igényes megjelenésének köszönhetően bárhol használható.

A rétegelt lemez megmunkálása

A Nyír vízálló rétegelt lemez – BFU100 BB/CP megmunkálása könnyű, különösebb előkészítési munkálatokat nem igényel. Ragasztható, csavarozható, szögelhető és bármilyen fa felületkezelő anyaggal (pác, lakk, lazúr, festék,) gyorsan, tartósan bevonható alapanyag, ami kültéren és beltéren egyaránt tartós és esztétikus alapanyag a nyír könnyed, semleges karakterével.