Hajópadló

Időtálló praktikusság! Válasszon hajópadlót lakásába!

A hajópadló klasszikus és igényes megjelenést biztosít, ezenfelül strapabíró is. Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan telepíthető, használatával természetes hatás érhető el, nem utolsó sorban pedig évtizedeken keresztül megőrzi minőségét.

Kínálatunk minőségi hajópadló anyagokat biztosít!

Hajópadló termékeink igazi rusztikus hatást keltenek, hangulatossá és otthonosabbá varázsolhatják lakását. Legnagyobb előnyük az időtállóságukban és az egyszerű felújíthatóságukban rejlik. A klasszikus stílus rajongói végre megtalálhatják a legjobb padlóburkolatot. Áruházunkban többféle szín, profil és kialakítás közül választhat, a minőség minden hajópadló darabnál garantált!

Hajópadló előnyei

A hajópadló használatával gyorsan és egyszerűen homogén felületet tudunk otthonunkba varázsolni. Mivel a hajópadló valódi fából készült, ezért minőségére stabilitás, esztétikájára kellemesség jellemző. Tartós és nem kopik gyorsan, a melegburkolatok közé tartozik. Jól beleillik akár a modern stílusú otthonokba is. Jó hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik, ezáltal használata nem jár túl nagy zajjal. Ha igényünk van rá, a hangját tovább is csökkenthetjük hangszigetelő réteggel. Karbantartásra viszont szüksége van; időnként festeni kell. Akár keményfából, akár lágyabból van a hajópadlónk, ügyelnünk kell arra, hogy elkerüljük a sérüléseket! A kisebb hibákat vagy karcolásokat bár le tudjuk festeni, a nagyobb hibák sokszor nehezen korrigálhatók.

Hajópadló árak

A hajópadló árak sok tényezőtől függhetnek, mint például a fafajta, amiből készül. Ahogy fentebb leírtuk, különbség van a fa keménysége között (lucfenyő lágyabb, mint a borovi), ami befolyással lehet a hajópadló árára. Emellett az anyag minősége is szerepet játszik az árképzésnél. A hajópadlókat különböző minőségi kategóriába sorolják, amit A, B, C betűkkel jelölnek, a megengedett fahibák alapján. Ezek közül az A a legigényesebb minőséget képviseli, ezért a legdrágábbnak számít a piacon, a C pedig a leggyengébbet, amit sokszor nem látható helyekre javasolnak. A B, vagy A/B jelölések közepes vagy vegyes minőségre utalnak, ezek árban is a középkategóriát jelentik.