Gyalult deszka és gerenda

Valósítsa meg elképzeléseit a legjobb gyalult deszka és gerenda faanyagok segítségével

A legjobb faanyagokat keresi? Széles kínálatunk minőségi gyalult deszka és gerenda termékeket nyújt Önnek!

A gyalult lucfenyő deszka és gerenda faanyag számos előnye közé tartozik, hogy könnyen megmunkálható, ugyanakkor strapabíró is, ezáltal élmény vele dolgozni. Kínálatunk a legmagasabb minőséget biztosítja.

Látogasson el telephelyünkre és válogasson kiváló deszka és gerenda kategóriánkból!

A gyalulás előnyei

Az építési minőségű fűrészáruk többnyire gyalulatlanok, hogy a végleges formáját megmunkálója adja neki a saját elképzelései szerint. A szélezetlen deszkákat úgy lehet formázni, méretre vágni, simítani, alakítani, ahogy szeretnénk. A gyalult deszka ezzel szemben már kész állapotban van a felhasználásra; gyaluval a durva felületet simává és egyenletessé alakítják, éleit letompítják. A fa szálkamentessé, ezáltal biztonságosabbá válik. A gyalult faanyaggal egyszerűbb dolgozni és kevés bevonó anyagot igényel. Megnő az ellenállóképessége is a különböző kártevőktől, gombáktól vagy a változó környezeti hatásoktól. Mindezek mellett a gyalulás esztétikussá és fényessé varázsolja a felületet, jobban előtűnik a fa jellegzetes kinézete, a fafajta egyedi szépsége.

Gyalult deszka ár

A deszka ár és a gyalult deszka ár sok tényezőtől függ. Maga a gyalulás folyamata költségesebb, ezért valamennyivel olcsóbban juthatunk szélezetlen deszkához. Befolyásolja még a felhasznált fafajta, a deszka vagy gerenda paraméterei. A fafajták között megkülönböztetünk keményfát (pl. mahagóni, tölgy) és lágyfát (pl. az általunk is felhasznált lucfenyő), amik között szintén árkülönbség lehet. Fontos tényező még a minőség is; egy A osztályba sorolt (a legigényesebb fűrészáru jelölése) drágábban szerezhető be, mint egy B vagy A/B kategóriába sorolt változat. Vásárlás előtt vegyük számba a projektünk igényeit és faanyagával szembeni elvárásait! A beszerzés helye sem mindegy, ezért érdemes tájékozódni, az árakat összehasonlítani! Ha lehetőségünk van rá, saját szemünkkel is tekintsük meg a terméket!