Onduline bitumenes hullámlemez

Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós, könnyű súllyal bíró falburkoló és tetőfedő anyag. Ellenálló a csapadékkal, széllel, gombákkal, penésszel és a további kártevőkkel szemben is. Hő- és hangszigetelő képessége kiváló, jól tartja a színét és rengeteg különböző színváltozatban megtalálható választékunkban. (Például feketében, vörösben, zöldben, barnában is.)

Kezelése könnyű, vágása, formázása és rögzítése gyorsan és egyszerűen végrehajtható, továbbá bonyolultabb kialakítású tetőszerkezetek esetében is hatékonyan felhasználható. A gyártó öt éves vízzárósági garanciát vállal rá, de ennek az a feltétele, hogy a felhelyezést szigorúan a gyártó zsindelytelepítési útmutatója alapján és az előírt tartozékok használatával kell elvégezni.

Az Onduline Classichoz hasonló magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostváz alkotja. Gyártása során újrahasznosított anyagokat használ a gyártó, így az Onduline Base a környezetvédelemmel is törődő vásárlók számára is ideális választás lehet. Használható például kerti épületekhez és tárolókhoz, garázsokhoz, fedett pihenőhelyekhez is.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve