Szerezzen örömet kedvencének, készítsen kutyaházat házilag!

Egy dizájnos, strapabíró, időtálló és tetszetős kutyaház megépítésén gondolkodik! Vágjon bele! Faházépítő elemek segítségével könnyedén és gyorsan összerakhatja kiskedvence álmai otthonát. A kutyaházat is legalább olyan körültekintően és rengeteg szempontot figyelembe véve kell választani és megépíteni, mint a saját otthonát. Nem mindegy milyen anyagból készül, mekkora, szigetelve lesz-e vagy sem, mennyire kényelmes vagy tágas. A szóban forgó eb méreteihez kell igazodnia a háznak, ennek megtervezését Önre bízzuk. A tökéletes alapanyagok szállítását azonban bízza csak ránk!

Nagyon fontos a kutyaház anyaga!

Rengeteg féle kialakítású, színű és anyagú kutyaházat szerezhet be a boltok polcairól. A színes műanyag kutyaházak azonban amennyire egyszerű és aranyos megoldásnak tűnnek, annyira átgondolandó. Érdemes természetközeli, természetes alapanyokból készült házat varázsolnunk kedvencünknek, figyelembe véve az egészségét is. Egy fa kutyaházzal nemcsak a csaholó kutyusunk fog örülni, hanem egy természetesebb, esztétikusabb kiegészítővel is bővíthetjük a kertet, vagy a teraszt. A faanyag emelett kiváló hőszigetelő, könnyen szellőzik, hosszú élettartamú és ellenáll a szélsőséges időjárásnak is.

Faházépítő elemek a BMAT-Bau Fatelep jóvoltából

Termékkínálatunkban profi területre és a hobbi barkácsmunkákhoz is megtalálhatja a tökéletes alapanyagot! A kutyaház építéssel sincs ez másképp, weboldalunkon kiválaszthatja a legjobb faanyagot, melyek mindegyike prémium szintet képvisel. Igényes megjelenés, praktikum, dizájn, tartósság – ez mind a faházépítő elemek kategóriánk termékei. A rönkházprofillal igényes, rusztikus hatású külsőt kölcsönözhet leendő faházának, kutyaházának egyaránt.

Az időtállóság és tartósság érdekében célszerű felületi kezelésnek alávetni az alapanyagokat, hogy az időjárás és kártevő ellen ellenállóak legyenek. A Remmers faápoló olajok, valamint a Milesi festékek és felületkezelő anyagok tökéletesek erre a célra!

Megosztás